GLEDATE ZADRUGU, A OVO KRIJU OD VAS: Isplivala velika tajna o rijalitiju! Ovo niko nije očekivao!

Iako je jedno od osnovnih pravila rijaliti programa Zadruga da se informacije iz spoljnog sveta nipošto ne smeju iznositi učesnicima, čini se da se to pravilo gotovo svakodnevno grubo krši.

Dakle, počećemo od prve informacije čiji se izvor ne zna, a vezana je, pogađate, za Lunu Đogani.

Naime, svima nam je dobro poznat snimak na kome Luna pre seksa sa Slobom gura ruku u gaće i miriše je, a sve je to radila dok je bila sama u garderoberu.

Međutim, Milan Milošević je nekako za ovo doznao, a gledaoci su to imali prilike da čuju kada su prošle nedelje zadrugari odgovarali na pitanja publike. On je na pitanje jednog gledaoca tvrdio da nije Lunu spominjao u kontekstu nehigijene i guranja ruke u gaće, već da je tada mislio na neku drugu zadrugarku.

Sledeća informacija koja se, kako se čini, “ušunjala” među zadrugare jeste ta da je Kijin dečko, Andrija Lazović, baš juče na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa javnosti nepoznatom devojkom.

Naime, Kija je pozdravljala Andriju, dok je Milica Pavlović pevala pesmu od koleginice Sanje Đorđević, “Mutivoda”.

Podsetimo se, refren ove pesme glasi: “Kuću proda zbog provoda, žene su mu moda, sto brakova i razvoda, pravi mutivoda”.

Poslednja u nizu informacija, za sad, koja je izgleda dospela do zadrugara jeste da je Đeksonova devojka, Tijana Stojanović, koja ga navodno čeka napolju, slično Andriji Lazoviću, na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je dodiruje muška istetovirana ruka. Po svemu sudeći, u pitanju je njen stari-novi dečko.

– I ti ćeš i dalje da voliš Tijanu – prozborila je Mina a Nemanja ju je prekinuo:

– Jesi li normalna, ona se pomirila sa bivšim dečkom… Ja sam iskren, stvarno sam te zavoleo, neću da te lažem i zavlačim. Stvarno mi se sviđaš…

Postavlja se sasvim logično pitanje, odakle Đeksonu informacija da se njegova devojka pomirila s bivšim dečkom?

alo.rs

Add Comment