MOJA SESTRA KAD SE UDAVALA BILA JE TRUDNA 6 MJESECI I

Imala je samo 18 godina i nije bila sretna što njen djevojački život završava, nije željela muža, djecu, pogotovo ne svekra i svekrvu. Danima prije svadbe neprestalno je plakala i klela dan kada je ostala trudna. Sve je to slušala i pratila naša baka koja ima 73 godine i dan pred svadbu joj je rekla:

AKO SI SE SA 17 GODINA ZNALA POTUCAT ZNATI ĆEŠ I BRINUTI O MUŽU I DJETETU, A ŠTO SE TIČE SVEKRA I SVEKRVE TO TI JE ISTO I SA 28 GODINA DA SE UDAŠ

 

Prošle godine sam odlučio da živim sa curom. Kada je to saznala moja mama mnogo se naljutila i bila je protiv toga, govorila da sam premlad iako sam imao 25 goduna. Kad smo odselili, zvala me 10 puta dnevno, ljutila se ako je ne posjetimo barem 3 puta na tjedan, nenajavljeno nam dolazila na vrata itd. Probao sam 100 puta razgovarati s njom, ali ne ide.

Prije mjesec dana sam prestao razgovarati s njom, nisam joj čak ni Božić čestitao, nadao sam da će napokon shvatiti da griješi i da će počet mijenjati neke stvari… ali ne, danas me prvo zvala tetka i izvrijeđala mi curu pa me onda zvao tata, napao me da smo moja cura i ja nepristojni i odvratni, pitam zašto, šta im je svima danas, ništa mi nije jasno, kad ono- majka im je rekla da je srela moju curu i da joj je ona rekla da je matora drolja.

Pitam kad ju je srela, kaže on jutros, a meni cura zadnja 4 dana ima temperaturu i ne izlazi iz kreveta, a pogotovo ne iz stana. Ne mogu vjerovati da mi majka tako laže. Majka mi je, rodila me, sve to stoji, ali preko svega ovoga joj nikada neću preći, ja i ona smo završili za sva vremena.

Add Comment