ANA BEKUTA BI DALA BOGATSTVO DA SE 0VE SLIKE PRE ESTETSKIH INTERVENCIJA NISU NASLE NA INTERNETU: Kako je tek tad izgledala

Pjevačica Ana Bekuta zategla je kožu lica i vrata prije dvije godine, jedan srbijanski magazin došao je u posjed fotografija koje je pjevačica slala svom estetskom hirurgu u Španiju prije nego je zahvat obavljen.

Po njegovom savjetu pjevačica se fotografisala bez šminke, i to iza svakog ugla da bi joj se na fotografiji vidjele sve bore i izraženo crvenilo na vratu.

Većina se sjeća pjevačice i iz perioda spuštenih kapaka i sa zaobljenim nosem, a skalpel je po svemu sudeći pomogao da se ‘poboljša’.

Bekuta je prije 15 godina operisala nos, a na jednoj klinici u Beogradu korigovala je kapke i ubrizgavala botoks.

Međutim ozbiljniju intervenciju pjevačica je prije dvije godine odlučila da uradi i Španiji kod svjetski poznatog plastičara.

Da je išla na remont Bekuta krije i od najbližih prijatelja.

– Bekuta je poznata kao žena koju krasi izuzetan glas i taj kvalitet nikad niko nije mogao da joj ospori. Međutim, ona nije uvijek izgledala onako kako je željela.

Godine prolaze, a ona i dalje nastupa i veoma joj je važno da izgleda lijepo. Često odlazi na tretmane lica i tijela, pomoću kojih svoju kožu održava vitalnom.

Ali to nije dovoljno, pa se s vremena na vrijeme podvrgne i nekoj estetskoj korekciji. Operisala je nos, očne kapke, popunila je usne, a pretpostavlja se da su i njene grudi bile na doradi. Na botoks ide redovno – priča dobro obavješteni izvor.

Ana Bekuta je u sigurno rukama. Pored Milutina Mrkonjica o njoj se brine i sin Igor Polić.

Pjevačicin jedinac ne odvaja se od majke, prati je na nastupima i pazi da bezbjedna.

Igor je preuzeo ulogu menadžera Ane, ali on je zaista puno više od toga. Dok pravi pauzu i odmara njen sin je uvijek u blizini.

Izvor: Novi.ba

Add Comment