PRAVOSLAVKA ILI MUSLIMANKA MAIDA? Maja Berović izjavila ISTINU o PRAVOM IMENU i VERI!

Lepu pevačicu Maju Berović godinama optužuju da laže kada govori o svom pravom imenu, te da se zapravo zove Maida, kao i da ne želi da prizna da potiče iz muslimanke porodice iz ličnih razloga.

Berovićeva je nedavno demantovala ove navode na društvenim mrežama, kada se obratila svima navodeći da nema razloga da laže o tome, te da je njeno pravo ime Maja.

Sada je napokon, posle dosta nagađanja, pojasnila i koje je veroispovesti.

Šta je tačno Maja Berović rekla na ovu temu pogledajte na sledećoj strani.

Kako kaže, sada je vernica, ali pravoslavne veroispovesti, te je otkrila da se krajem prošlog meseca venčala na prelepom grčkom ostrvu Rodos zbog pravoslavne crkve na njemu, koja im je omogućavala da ostvare ono što su zamislili.

Moje venčanje nije bilo baš tako kako kažu “tajno”. Nisam ja ni od koga išta krila, jednostavno eto nisam imala potrebu da na sva zvona najavljujem da se udajem – započinje vlasnica hita “To me radi” za emisiju “Premijera”.

– Za Rodos sam se opredelila zato što je on za mene jedno od lepših ostrva u Grčkoj i zato što su imali pravoslavnu crkvu. Mi smo imali eto želju da se venčamo u pravoslavnoj crkvi – navodi sve popularnija pevačica folk muzike.

Šta je sve imala da kaže pogledajte u snimku ispod od 9:51.

(V.M.)

izvor:espreso.rs

Add Comment