OVAJ PROFESOR I RAGBISTA JE ZAPROSIO CECU: Žene će odlepiti na novog pevačicinog muškarca!

Stevan Stevanović je sa 22 godine završio Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu i to sa prosječnom ocjenom 8,5. Reprezentativac je Srbije u ragbiju, radi kao profesor na jednom beogradskom univerzitetu i kao lični trener.

Uz sve to, zaprosio je jednu od najvećih balkanskih zvijezda – Cecu Ražnatović.
Naime, Stevan Stevanović ima glavnu ulogu u novom spotu Cece Ražnatović za duetsku pjesmu sa Sašom Matićem, piše “Ekskluziva“.

Ceca i Saša su prije par dana snimali spot za pjesmu `Lažov notorni`, a glavna uloga u spotu je pripala upravom “najzgodnijem profesoru“, kako su ga ranije okarakterisali mediji u Srbiji.

Prema scenariju spota koji je radio Dejan Milićević, Stevan prosi Cecu Ražnatović, a nema sumnje kako će ovaj profesor i ragbista doživjeti slavu svih prethodnih Cecinih muškaraca u spotovima.
Stevana na Instagramu prati preko 43 000 ljudi, a kako je ranije govorio za medije, na ovoj društvenoj mreži ga svakodnevno “startuju“ i starije gospođe. Inače, ovaj 25-godišnjak se nedavno pojavio u posljednjem broju planetarno popularnog i prestižnog modnog časopisa “Vmagazine“.

Add Comment