VRATIĆU TE U SELO IZ KOJEG SI DOŠLA, OLOŠU JEDAN: Đani olupao djevojci glavu o sto, krv joj se slivala niz ruke?

Pjevač Radiša Trajković Đani nedavno je u jednom prijestoničkom restoranu pretukao djevojku sa kojom se te kobne večeri našao u društvu. Kako je pjevač u restoran ušao vidno raspoložen, niko nije mogao ni da nasluti da će napraviti bilo kakav konflikt.

`Đaniju i njegovoj prijateljici društvo je pravila još jedna djevojka. Ušli su u restoran raspoloženi. Naručili su večeru, piće i maksimalno se opustili. Kako je vrijeme odmicalo, Trajković je počeo sa neprimjerenim ponašanjem i bahaćenjem. Nije me to začudilo, često ga baš na tom mjestu viđam. Kada popije, takav je“, otkriva izvor, koji se zatekao na licu mjesta, i otkriva šokantne detalje.

“U jednom trenutku Đani je uputio niz uvreda na račun svoje bliske prijateljice. Govorio joj je da je glupača, i nezahvalna ku*va, a onda je krenuo žešće sa psovkama. U jednom trenutku je rekao: „Naučio sam te šta je restoran i da se jede viljuškom, vratiću te u selo iz kojeg si došla, ološu jedan bezobrazni.

Ti ćeš meni da kažeš nešto i da se zezaš sa mnom. Zapamitićeš dobro ko sam ja.“ Kada se drznula da mu odgovori, Đani ju je uhvatio za glavu i kosu i nekoliko puta je svom snagom udario o sto“, kaže izvor i otkriva da su Đanija u tom trenutku izveli ispred restorana, a da je djevojka ostala da sjedi.

“Njoj je cijelo lice bilo krvavo, plakala je i držala ruke na nosu. Krv joj se slivala niz ruke.On je za to vreme bio napolju, razgovarao sa konobarima, koji ga već nekoliko godina znaju jer je čest gost, i kojima je poznata njegova narav kada popije“, otkriva izvor i kaže da je Đani postao svjestan situacije tek kada je alkohol počeo da popušta.

“Molio je da ga puste unutra da se izvini, uz obećanje da neće uraditi ništa loše, a onda kada su mu popustili, prišao je stolu i tako krvavu počeo da je ljubi. Nismo mogli da vjerujemo. Ona je plakala i dalje, gurala ga i govorila drugarici da ga skloni, ali kasnije, poslije nekoliko Đanijevih lijepih riječi i objašnjenja da nije bio pri svijesti, ona je ipak iz restorana otišla sa njim“, otkriva izvor koji se zatekao na licu mjesta. Kako bismo pokušali da provjerimo priču i tačnost informacija, kontaktirali smo sa Đanijem više puta, međutim, on nije želio da odgovori na poruke i pozive.

izvor: (Alo.rs)

Add Comment